Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6039 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mną zgadzał. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec badź konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mogłes bezposrednio temu poszkodowanemu chłopakowi wysłac wiadomosc prywatną, w ktorej mogłes wypisaC WSZYSTKO CO ZŁE NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.

Milego dnia Hilton.

Ps. czy to Ty mi dalas minusika? Myslalem, ze masz takie rzeczy w ... no wiesz gdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie zajmuje sie minusikami, bo nie mam 16 lat i kreconych włosów.
Nie pytał??? No popatrz... nie pomyslales ze moze dopiero po weekendzie wejdzie na forum, bo moze nie ma stałego dostepu?
Szkoda ze ty nie masz akurat w tym temacie nic konkretnego do powiedzenia. Po co sie odezwałes?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:
Nie chodzi o to, zebys sie ze mną zgadzał. Chodzi o to, ze napisales ze A.E. jest niekompetentna, potem napisales ze masz argumenty, ale tylko dla zainteresowanych, wiec badź konsekwentny i zamiast pisac na forum ze ta pani "sie nie zna" , to mogłes bezposrednio temu poszkodowanemu chłopakowi wysłac wiadomosc prywatną, w ktorej mogłes wypisaC WSZYSTKO CO ZŁE NA JEJ TEMAT. On jest na pewno zainteresowany

Alez on sie nie pytal!!!! Skad u licha wiesz, ze jest zainteresowany. Jakos "ten najbardziej zainteresowany" najmniej sie odzywa, za to odzywaja sie tacy, ktorzy zawsze maja cos do powiedzenia.
...

Wystraszyłeś chłopaka i się nie odzywa, a forum, no cóż... jest publiczne.
PS.
   Wyjaśnij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., jeśli nie możesz, to przeproś i je wycofaj .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:

...

Wystraszyłeś chłopaka i się nie odzywa, a forum, no cóż... jest publiczne.
PS.
   Wyjaśnij publicznie zarzuty w stosunku do pani A. E., jeśli nie możesz, to przeproś i je wycofaj .

Alez tu nie bylo zadnych zarzutow. Byla mowa o braku kompetencji. Mam takie doswiadczenia i tyle. A jesli ktos ma inne to nic tylko sie cieszyc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Wygląda to teraz jak byśmy wszyscy na ciebie siedli(towarzystwo wspólnej adoracji )
ale tak nie jest
Widzisz,jestem z tych co mówią to co myślą i to bez względu na konsekwencje lub milczą słuchając
I nie wiem kto jest właśćcielem czego.
A podanie prawdy popartej faktami "chyba" nie jest karalne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Retier, zepsułeś mi posta, też chciałem "wsiąść" a teraz mi nie wypada

Jednak Kowalski rzuciłeś kamieniem do pani A.E. i teraz nie chcesz się przyznać.
W wielu wątkach zabierasz głos jak wszyscy nie zawsze na temat, każdemu wolno, Tobie też.
To że założyciel wątku się nie odzywa to normalne i często się zdarza.
Zazwyczaj jak rozwiąże się problem o który chodzi to tacy użytkownicy dziękują jeśli mają za co lub nie.
Może chłopak chce sprawdzić te kompetencje których wyżej wymieniona pani nie ma zanim zabierze głos.

P.s Nie płacz o minusy bo to nie piaskownica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mało tego, ze nie chce sie przyznac i chce obarczyc rzekomą winą innych, a ode mnie na priwie chciał publicznych przeprosin, oczywiscie "jesli mozesz" - napisal. Szkoda słów na takich typów, ja z nim skonczyłam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Mało tego, ze nie chce sie przyznac i chce obarczyc rzekomą winą innych, a ode mnie na priwie chciał publicznych przeprosin, oczywiscie "jesli mozesz" - napisal. Szkoda słów na takich typów, ja z nim skonczyłam.

Ja tez z Toba. To co bylo na priv powinnas zachowac dla siebie. Dlatego napisalem na priv. Kwestia zaufania, Hilton.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:

Aleś Ty brutalną jest
bądź że chrześcijanką i samarytanką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisał:
Hilton napisał:

Ja tez z Toba. To co bylo na priv powinnas zachowac dla siebie. Dlatego napisalem na priv. Kwestia zaufania, Hilton.

Otóż to, kwestia zaufania. Ja nie ufam osobom takim jak Kowalski, Fachurra czy panladny. Załosni są ludzie tworzacy kilka profili na forum i szukajacy akceptacji. Bo to bardzo prawdopodobne, ze te trzy osoby to jedna osoba. Współczuje pani Oli, ze miała z toba do czynienia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok